Hvad siger vores patienter?

Mange af vores patienter er kommet hos os i mange år. Det er vi stolte af, men også ydmyge overfor – det forpligter nemlig.

Patienttilfredshedsundersøgelse

Vi vil gerne give vores patienter en både tryg og professionel oplevelse, hver gang de kommer på klinkken. Det er vigtig for os at kende deres holdning til behandlingerne og servicen her på klinikken. Derfor laver vi jævnligt en patienttilfredshedsundersøgelse. Den seneste blev gennemført i efteråret 2017. Den viste, at vores patientere er meget tilfredse med vores behandlinger, personalet og klinikken.

Se undersøgelsen her

Patient-udtalelse

"Jeg er meget tilfreds med den behandling, jeg har fået gennem mange år. Jeg får altid grundig besked på, hvilken behandling, jeg skal have. Der er en rar atmosfære og et venligt personale."

Patient, dinTANDLÆGE Jelling

Patient-udtalelse

“Jeg er meget tilfreds med behandlingen på klinikken. Kommer der hver 3. måned til parodontose-behandling. Jeg er meget tryg ved min tandplejer, at hun gør sig virkelig umage.”

Patient, dinTANDLÆGE Jelling

Patient-udtalelse

“Jeg bliver altid venligt modtaget, får måske en humoristisk bemærkning med på vejen, og jeg føler, at behandlingen er professionel og i top. Jeg får god forklaring på, hvad der sker - og det sætter jeg stor pris på.”

Patient, dintANDLÆGE Jelling

Patient-udtalelse

“Jeg bor i København og har boet i Odense, Kolding og Norge. Jeg har beholdt min tandlæge i Jelling , fordi jeg føler mig godt behandlet af et imødekommende og professionelt personale. Jeg vil fortsætte med at gå til tandlæge i Jelling så længe det er muligt.”

Patient, dinTANDLÆGE Jelling

Idégrundlaget

Vi vil bidrage til at den enkeltes sundhed og livskvalitet forbedres, og dermed den generelle sundhed i befolkningen.

Læs mere

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så kan du booke din tid online eller reservere tid via mail.

Bestil tid