Idégrundlaget for dinTANDLÆGE Jelling

Vores mål er et stærkt og flot tandsæt til alle vores patienter hele livet igennem. Vi anvender kvalitetssikrede og dokumenterede materialer og arbejdsrutiner, som sikrer højt professionelt behandlingsniveau og effektiv ressourceudnyttelse.

Vi vil...

Vi vil sørge for en langsigtet og optimal behandling af alle vores patienter, under hensyntagen til det enkelte menneskes individuelle behov.

Vi vil foretage funktionel og æstetisk/kosmetisk rekonstruktion af tænder og tyggeapparat ud fra de til enhver tid gældende biologiske og etiske principper, således at alle mennesker kan bevare et sundt, smukt og funktionelt tandsæt hele livet.

Vi vil således forbedre den enkeltes sundhed og livskvalitet, og dermed den generelle sundhed i befolkningen.

Vi vil levere optimale løsninger af højeste kvalitet og stå som garant herfor.

Vi vil tilbyde enhver form for vidensbaseret forebyggelse, diagnostik og behandling indenfor alle de odontologiske fagområder, som bl.a. tæller forebyggelse, diagnostik og behandlingsplanlægning, æstetisk tandbehandling, krone-/brobehandling og avanceret protetik, herunder implantater, samt parodontologi.

 

Målgruppen hos dinTANDLÆGE Jelling

Vores målgruppe er patienter der tilstræber at bevare et sundt og flot tandsæt hele livet. Alle patienter vil blive tilbudt den optimale behandling, der sikrer deres tandsæts funktion og æstetik hele livet. Patienter med større behandlingsbehov tilbydes en detaljeret behandlingsplan (=TANDPLAN), der tilpasses individuelt.

 

Medarbejderne

Vores personale er fagligt engagerede indenfor deres kompetenceområder og fungerer i behandlerteams. Vi vil herigennem kontinuerligt udvikle de faglige og personlige kompetencer, der vil bidrage yderligere til klinikkens udvikling som helhed og gøre dinTANDLÆGE Jelling til en attraktiv arbejdsplads.

Mød vores medarbejdere

Vi er et fagligt engageret team, der laver tandbehandlinger af høj kvalitet.

Mød os her

ISO 9001:2015

Vi kvalitetssikrer vores processer og udstyr samt personalets løbende videreuddannelse.

Læs mere