Vi hjælper dig til det smil du ønsker dig med kosmetisk tandbehandling

Ofte kan relativt enkle behandlinger ændre rigtig meget. Kom frem med dine ønsker og behov, så vejleder vi gerne og det er naturligvis dig, der vælger hvilken løsning, du ønsker. Vi har stor erfaring i kosmetisk tandbehandling. Vi viser gerne eksempler på fine resultater.

Blegning af din tænder

Blegning alene giver ofte superflotte resultater. Evt, kombineres med udskiftning af ældre fyldninger, som er misfarvede. Før en kronebehandling tilbyder vi ofte en blegning, således at den nye krone kan laves i den flotte nye farve, som de naturlige tænder genvinder. Så passer det hele sammen. Hvis man har en ældre flot krone, som synes for lys, pgra. at de andre tænder med årene er blevet mørkere, kan de øvrige tænder ofte med en blegning komme til at passe til kronen igen ved hjælp af en blegning.

Mere om blegning

 

Tandretning

Mindre tandstillingsfejl kan rettes med Invisalign, der er usynlig tandregulering til voksne. Ofte kan det også "rettes" ved hjælp af porcelæn, hvis en tandregulering ikke er muligt eller ønskes. Ofte er en kombination af flere behandlinger en god ide ved kosmetiske behandlinger.

Vi vejleder gerne, så du har et reelt grundlag at træffe din beslutning på. Desuden laver vi altid prisoverslag før enhver tandbehandling.

Mere om tandretning

 

Udskiftning af ældre fyldninger

Ældre plastfyldninger kan være brunligt misfarvede, hvilket kan være meget generende, især når det er i fortænder. Det er relativt enkelt at udskifte disse fyldninger til nye flotte restaureringer. Hvis en hel tand er misfarvet, kan man i mange tilfælde komme langt med blegning og/eller pålægning af plast på hele tanden, evt kombineret i forskellige farver, for at gøre tanden naturtro. I andre tilfælde skal der porcelæn til, for at gøre resultatet helt perfekt. Endelig kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at lave en krone til tanden, for at få den flot igen.

Udskiftning af ældre, udslidte fyldninger med plast eller porcelæn i fortænderne forstærker og gør tænderne smukkere. Ofte er tænderne underminerede af årenes lapninger med fyldninger, og er derfor skrøbelige. Lad os i tide forstærke dine tænder, således at du undgår ærgerlige flækninger, som i sidste ende kan føre til, at tanden mistes. Vi udarbejder gerne en langsigtet plan over nogle år, for din udskiftning af gamle fyldninger. Lad os tage en uforpligtende snak om dine forventninger.

Ofte er kindtænderne også meget overfyldte med ældre sølvamalgam fyldninger, som hyppigt er bygget op ad flere gange, efterhånden som tanden er knækket og nedbrudt. Det er rigtigt at forstærke kindtanden med fræsede keramikindlæg eller laboratoriefremstillede keramikkroner mens der endnu er noget at bygge på, som er sundt. Da får du nemlig den mest holdbare løsning på sigt, hvilket er både det sundeste og det der bedst kan betale sig, set over tid.

Mere om plastrestaureringer

Andre behandlinger

Hvor ofte bør du gå til tandlægen?

Alle patienter skal inddelses i Sundhedsstyrelsens risikogrupper.

Risikogrupperne

Giv et gavekort

Du kan gøre noget aktivt for at sikre sunde og rene tænder, hos en du holder af.
Se mere her