Hvidere tænder med tandblegning

Vi har mange års god erfaring med blegning. Både klinikblegning og hjemmeblegning i individuelt fremstillede skinner, som senere kan bruges til at gentage blegningen i, hvis du trænger til en lysning af dit smil.

Procedure ved blegning i individuelle skinner

  1. Du bestiller en tid, og får ved første besøg taget aftryk til blegeskinnerne. Samtidig tager vi et digitalt foto af dine tænder for at måle farven.
  2. Næste gang får du udleveret skinnerne, som passer perfekt over dine tænder, samt blegegel og undervises i korrekt brug derhjemme.
  3. Du kan vælge at sove med skinnerne på eller bruge dem om dagen.
  4. Du kommer til kontrol af farven, får evt. udleveret mere blegegel, og sådan fortsætter du til det ønskede resultat er opnået. Vi tager et afsluttende digitalt foto af resultatet.
  5. Klinikblegning foregår i stolen mens du venter, forløbet orienteres du om undervejs. Tidsforbrug typisk 2-2½ time.

 

En blegning holder effekten flere år

Naturligvis er holdbarheden afhængig af, hvad der kommer ind i din mund. Er du ryger, er glad for rødvin, drikker en del kaffe og the, samt kan lide hyldebær, blåbær, lakrids og andre farverige ting, ja, så må blegningen gentages efter behov. Dette er let i de individuelle skinner som laves ved din hjemmeblegning, der skal blot købes nyt gel som er excl. prisen for hjemmeblegning.

Lige efter blegningen (gerne det første døgn) er det en god idé ikke at indtage stærkt farvende ting, da tænderne er en smule mere modtagelige umiddelbart efter blegningen. Vi oplever af og til en forbigående kuldefølsomhed i tænderne. Irritation af tandkødsranden kan også forekomme, og går dog altid over igen.

 

Vi fraråder unge under 18 år at få bleget tænder

Det hænger sammen med, at nerven i disse unge tænder er meget stor og følsomheden derved kan blive værre. Der vil dog også sjældent være behov for blegning, da de unge som regel har fine, lyse tænder. I enkelte tilfælde, som f.eks. misdannelser i tænderne, generelle misfarvninger, selv i unge tænder kan en blegning dog være et skånsomt alternativ til f.eks. plast eller facadebehandlinger, hvor man jo sliber af tænderne.

Andre behandlinger

 vores Priser

Hvad koster en behandlinger hos tandlægen?
Se priserne på de faste og frie ydelser. 

Se priser

Idégrundlaget

Vi vil bidrage til at den enkeltes sundhed og livskvalitet forbedres, og dermed den generelle sundhed i befolkningen.

Læs mere