Kronepolitik i dinTANDLÆGE Jelling

 

Hvorfor forstærke min tand med en krone?

Vores mål er at bevare dine tænder stærke og flotte hele livet. Derfor er det ofte den rigtige beslutning at få en svag tand forstærket med en krone, før den evt. flækker og derfor ikke længere kan reddes, men derimod må fjernes og erstattes med et implantat eller en bro. 

En krone består af en tynd skal af porcelæn eller guld. Der er mange forskellige kronetyper at vælge imellem, og vi vel gerne vejlede dig, så netop din tand får den mest velegnede restaurering. Al kronebehandling indledes og afsluttes altid med et digitalt røntgenkontrolbillede, dels for at se om roden er sund, dels for at se slutresultatet. 

 

Hvilke kroner kan I tilbyde mig?

Alle vore kroner (ikke guldkroner) er tandfarvede. De er fremstillet enten i ren porcelæn/keramik eller porcelæn brændt på metal. Metallet er enten en højædel guldlegering (75% guld) eller kirurgisk stål (biokompatibelt). Vi tager altid individuelle farveprøver, så din krone kommer til at passe flot og naturligt ind i dit smil.
Ved fortandskroner, hjørnetandskroner og små kindtandskroner i overkæben samt andre højæstetisk krævende kroner vil der være individuelle priser, som er noget højere end standardkronerne. Du skal påregne længere tid til farveprøvetagning, digital fotooptagelse, evt. et eller flere besøg på farvelaboratorium, for det smukke resultat.

 

Hvad med udlandet og priser?

Som noget nyt vil vi gerne give dig valgmuligheden mellem dansk og udenlandsk fremstillede kroner her på klinikken. Vores danske laboratorium tilbyder os nemlig nu valget mellem vores sædvanlige danske produkter og udenlandsk fremstillede (men dansk kontrollerede) produkter til lavere pris. Denne globalisering synes vi, skal komme dig som patient til gode. 

Se vores priser

 

Hvad betyder udenlandske kroner for min behandling?

Udenlandske kroner betyder, at du har muligheden for at blive behandlet her hos os, som du plejer, hvor aftryk osv. sendes via vores danske laboratorium til udlandet. Kronen fremstilles på certificerede, topmoderne laboratorier i de samme materialer og på samme højteknologiske plan, som i Danmark.

Herefter returneres kronen til vores danske laboratorium, hvor den desinficeres nøje efter retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, kvalitetskontrolleres (materialestikprøver på Jysk Teknologisk), hvorefter kronen sendes til os. Arbejdstiden er ca. 3 uger i forhold til ca. 5 arbejdsdage på dansk fremstillede kroner. 

Alt i alt får du altså en fornuftig krone, men til en meget lavere pris. 

 

Hvad hvis jeg ønsker afdragsordning?

Til glæde for dig, kan vi gennem vores landsdækkende sammenslutning med dinTANDLÆGE, som noget helt nyt i Danmark, tilbyde dig finansiering af større behandlinger gennem SPARXPRES.

Mere om finansiering

Tilbage