Tandretning på voksne hos tandlægen

Er du træt af dine skæve fortænder...? Enten fordi du aldrig er blevet tilbudt tandregulering i børnetandplejen, eller fordi der måske er sket tilbagefald efter en tidligere regulering?

Straightsmile 

Hos dinTANDLÆGE Jelling har tandlæge Knud-Erik Lystbæk Jensen gennemgået et Straigthsmile certificeringskursus, så vi her på klinikken kan tilbyde tandretning med Clearstep eller Litewire. Kontakt os gerne på telefon 75 87 13 45 for yderligere information eller læs mere på straightsmile.nu

ClearStep

Ønsker du lige tænder med klare skinner? ClearStep er vores mest diskrete system til tandretning. Med en serie af klare skinner kan dine fortænder rettes på typisk 3 til 6 måneder.

ClearStep skinnerne er lavet i et gennemsigtigt plastmateriale, der sikrer dig uovertruffen diskretion og komfort. Systemet er primært beregnet til mindre tandretninger hos voksne.

LiteWire 

Ønsker du lige tænder på kun 6 måneder? LiteWire er vores mest effektive system til tandretning. Ved at fokusere på de 6 forreste tænder, kan du få et nyt smil på kun 6 måneder. LiteWire er et sikkert valg for de fleste voksne. Med krystalklare brackets og tandfarvede wires er apparaturet yderst diskret. Og så er LiteWire typisk billigere end andre bøjletyper.

Andre behandlinger

Hvad mener patienterne?

Vi laver jævnligt en tilfredshedsundersøgelse blandt vores patienter.

Det siger patienterne

ISO 9001:2015

Vi kvalitetssikrer vores processer og udstyr samt personalets løbende videreuddannelse.

Læs mere