Individuelt fremstillet sportsskinne/tandbeskytter

Sportsfolk og sportsklubber bør lade deres sportsskinner/tandbeskyttere fremstille efter individuelle aftryk taget af en tandlæge eller tandplejer.

Sportsskinner efter mål

En sportsskinne udformet efter personlige mål har en optimal pasform og komfort i forhold til et standardprodukt købt på nettet eller i en sportsbutik. Der er en større sandsynlighed for, at patienten vil benytte den, og at den ikke sidder løst og falder ud i det øjeblik, hvor der er mest brug for at den skal beskytte.

Sportsskinner beskytter mod slag direkte på tænderne og slag på underkæben, der slår tænderne sammen. Der findes teorier om, at sportsskinner ligefrem kan forhindre en hjernerystelse, fordi de aflaster kæbeleddet under sammenslag.

Normalt anvender man kun en tandbeskytter i overkæben, da det ellers kan føles for voldsomt og forstyrrende for vejrtrækningen.

På Elysee Dentals laboratorie fremstiller vi sportsskinner af CE-certificerede materialer af høj kvalitet og i et varieret udvalg til forskellige behov.

 

Der er 2 års garanti på alle vores skinner

Tag altid din sportsskinne med til kontrol ved tandlægebesøg. Skinnen kan slides ved brug eller miste optimal pasform ved et ændret tandsæt. Børns skinner må skiftes regelmæssigt på samme måde som cykelhjelme og sko efterhånden som de vokser.

Du er velkommen til at kontakte os for uddybende information på telefon 7587 1345.

Andre behandlinger

Mød vores medarbejdere

Vi er et fagligt engageret team, der laver tandbehandlinger af høj kvalitet.

Mød os her

 vores Priser

Hvad koster en behandlinger hos tandlægen?
Se priserne på de faste og frie ydelser. 

Se priser